Butiksstädning

Vi erbjuder butiksstädning för alla typer av butikslokaler i Stockholmssområdet – från den lilla butiken till det större varuhuset. En ren butik skapar en trevlig känsla för kunderna och bidrar också till medarbetarnas trivsel och arbetsmiljö.
Välkommen att kontakta oss för en gratis offert av butiksstädning.

kontakta oss

Flexibla tider och anpassning av era behov

Vi på Prime Clean AB gillar flexibilitet. Vår erfarenhet är att varje enskild butik har sina egna öppettider och olika behov av städhjälp – en del butiker behöver städningen varje dag medan andra nöjer sig med veckovis städhjälp, därför erbjuder vi olika städtider för att du som kund ska störas så lite som möjligt i din verksamhet. Vi anpassar oss helt enkelt och städar när det passar dig.

kontakta oss

Vad kostar butiksstädning?

Priset för butiksstädning baseras på lokalens storlek och hur många anställda det är. Dessutom blir det smutsigare under vinterhalvåret än sommaren och då måste städningen anpassas efter säsong. Av erfarenhet vet vi att varje butik är unik och därför kalkylerar vi vårt pris efter ett möte och samtal med kunden, så att vi har en bra bild av butikens städbehov. Välkommen att kontakta oss för en offert av butiksstädning.

Begär en offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

    Välkommen att kontakta oss

    Läs Prime Cleans policy om GDPR >