Matt- & möbeltvätt

Har du fått fläckar på möbler eller mattor som inte går bort eller känns klädseln solkig och smutsig? Prime Clean AB erbjuder mattvätt och möbeltvätt på plats hos er som företag eller privatperson. Våra tjänster omfattar det mesta inom rengöring och fläckborttagning av mattor och möbler. Vissa möbler eller mattor kräver olika rengöringsmetoder därför gör vi en specifik bedömning och eventuell anpassning inför varje uppdrag.

kontakta oss

Genom att använda de mest avancerade och moderna maskinerna på marknaden i kombination med skonsamma men effektiva rengöringsmedel kan vi garantera ett hållbart och professionellt utförande för bästa resultat. Det är viktigt att man rengör sina möbler och mattor för längre livslängd. Det medför förbättrad hygien och ett renare intryck vilket gynnar både miljön och sparar pengar. Matt- och möbeltvätt förhindrar ansamlingar av smuts och damm som i sin tur kan orsaka skador och slitage på textiler.

Utnyttja RUT-avdraget för matt- & möbeltvätt

Om du bokar en matt- och/eller möbeltvätt av oss och vill utnyttja RUT-avdraget behöver vi ditt personnummer så att vi kan ansöka om utbetalning för din räkning från Skatteverket.

kontakta oss Läs mer om rut-avdraget

Vad kan vi hjälpa dig med?

    Välkommen att kontakta oss

    Läs Prime Cleans policy om GDPR >