Golvvård i Stockholmsområdet

Golvvård är en tjänst som kräver expertis och kunskap inom området. Prime Clean AB erbjuder golvvård till både företag och privatkunder. Vi utför golvvård på olika sorters golv såsom stengolv, linoleumgolv, plastgolv, natursten med mera. Vi utför även slipning av sten och parkett. Vi hjälper dig även att återställa ditt företags- eller din fastighets golv.

kontakta oss

Behandlade golv ger lång livslängd

På en arbetsplats utsätts golvytor dagligen av slitage. Inte bara av många fötter utan även av exempelvis hjulen på kontorsstolar, olyckor vid kaffemaskinen, grus och sand som dras in via entrén eller av andra maskiner som används i lokalen. Obehandlade golv ser inte bra ut. Behandlade golv ger en lång livslängd och bidrar till en trivsam miljö.
Prime Clean AB rekommenderar att man utför golvvård minst en gång per år vilket också ger ett trevligare intryck och bidrar till ett mer lättstädat golv. Förutom rena och snygga golv tar vi också hänsyn till miljön med de produkter vi använder.

Utnyttja RUT-avdraget för golvvård

Om du bokar hjälp med golvvård hos oss som privatperson och vill utnyttja RUT-avdraget behöver vi ditt personnummer så att vi kan ansöka om utbetalning för din räkning från Skatteverket.

kontakta oss läs mer om rut-avdrag

Vad kan vi hjälpa dig med?

    Välkommen att kontakta oss

    Läs Prime Cleans policy om GDPR >